11. května 2014

Prodloužené řasy

Tak i já jsem tomu propadla a nechala si v pátek udělat prodloužené řasy metodou řasa na řasu. 

Sama na to mám kurz, takže vím, jak těžká a hlavně fyzicky náročná tato práce je. Celá aplikace trvala asi 2,5 hodiny, záleží především na tom, kolik máte vašich přírodních řas. Doplnění řas pak trvá zase o něco méně. Povím Vám ale, nevím, zda je lepší řasy dělat nebo si je nechávat dělat :D... ležet dvě hodiny na lehátku ve stejné poloze není zrovna příjemná záležitost :)) Ovšem, vydržet se to dá...

Nechala jsem si dát tři různé délky řas a to 0,11mm, 0,10mm a 0,09mm což je takový střed, protože se většinou dává délka 0,12mm a 0,13mm, i tak ale musím říct, že se mi řasy zdají být dost dlouhé. Ještě jsem si ně moc nezvykla, ale snad to bude v pohodě :o))

Co se týče následné péče o řasy, ta se mi trošku nepodařila... 24 hodin po aplikaci nesmí řasy přijít do kontaktu s vodou (takže žádný bazén, ani jiné namáčení) a 48 hodin po aplikaci se nedoporučuje navštívit saunu! A jak to bylo u mě? Hned v sobotu odpoledne jsme jeli do aquaparku a jak jistě všichni znáte, tam nemáte možnost udržet si obličej zcela suchý... ale snažila jsem se, do sauny jsem ani nešla a řasy zatím stále drží, takže paráda :))

A co Vy? Už máte nějaké zkušenosti s prodlužováním řas??? ☺

Před a po



2 komentáře:

  1. Moc ti to s nimi sluší!!! :)

    http://www.kajahasidea.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Už bez prodloužených řas máš své dost dlouhé, co já bych za ně dala :).

    OdpovědětVymazat