9. července 2014

New in: Úlovky z víkendu

Jak jsem se zmínila v předešlém článku, slíbila jsem Vám, že se s Vámi podělím o své nové věcičky, které jsem si pořídila z víkendového nakupování. Není jich moc, ale mám z nich radost :o)) Kdo by taky neměl radost, když nakupuje pro sebe. Možná tak moje peněženka, která se z toho vždy vzpamatovává celkem dlouho :D I když já si taky pak kolikrát říkám, že jsem neměla tolik utrácet, ale to jen na chvilková deprese :D ☺

V poslední době jsem nějak závislá na botách a kabelkách a proto jsem si v sobotu koupila rovnou dvě :)) Mamka říká, že jsem normální úchyl a asi na tom něco bude :)))))

Černá kabelka za 299,- a tyrkysová za 179,- (té říkám úlovek dne, protože jen co  jsem jí zahlídla, chňapla jsem po ni a byla moje)


Tyrkysové šatky... vzadu jsou delší než vepředu :)

Tričko s krátkým rukávem... při výběru mi mamka říká "kup si ho, já si ho budu půjčovat" :D taky je vaše mamka taková? :))))

... vybrala jsem si ho především kvůli tomuhle úžasnému zdobení :)

Blůzka ze šifonu - průhledná .... ta sice není z víkendového nakupování, ale když jsem ji viděla v letáku Lidl, hned v pondělí jsem si pro ni musela zajet. Nekupte to za 149,- :)))

4 komentáře:

  1. Šaty musí oblečené vypadat naprosto skvěle :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. U mě je vždy problém vybrat barvu, ale poslední dobou se řídím spíš podle toho, jakou barvu ještě nemám :D a tyto šaty jsou vážně hezké :)

      Vymazat
  2. Moje mamka je uplně stejná:DD:) Vždycky si spousty věci nakupujeme společně:)! Ty kabelky jsou krásné!:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moje mamka i neustále něco půjčuje, ať je to oblečení, bižuterka či kabelka :D ale když si něco půjčím já, a to není tak často, už je to "špatně" :D

      Vymazat