5. dubna 2014

Kino :)

Naše město není zas tak malé, ale mou výhodou je to, že bydlím v bytě, hned naproti kinu, takže to opravdu nemám daleko. 
Proto jsme se s kamarádkou Marťou rozhodly zajít si do kina. Ovšem předtím jsme zašly ještě na kávičku do restaurace a kavárny přímo nad kinem, takže jsme měly všechno hezky po ruce :) Já si dala Vídeňskou kávu s kopou šlehačky (ať žije zdravá výživa, to slovo na D nemám ráda :D)... byla opravdu výborná :) a Marťa si dala Latte Macchiato...


A teď už ke kinu... byly jsme na novém českém filmu 10 pravidel jak sbalit holku a musím říct, že jsem se dlouho tak nezasmála :)) V hlavních rolích se zde objevili Matouš Ruml (známý ze seriálu Comeback), slovenská herečka a dabérka Kristína Svarinská, dále pak Miroslav Donutil nebo Jakub Prachař... :)
Opravdu vřele doporučuji shlédnout, aspoň mně se to líbilo a skvěle jsem se pobavila... hlavně u postavy Erika, kterého ztvárnil herec Jan Dolanský... po celou dobu hulil trávu, kterou si i pěstoval doma, takže jeho hlášky stály za to :o))


Trailer k filmu :)




2 komentáře:

  1. Jééj, všade vidím plagáty, ale nevedela som, že je to český film, rada si pozriem :-) Day By Day

    OdpovědětVymazat